Early Booking Vama Veche, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 76.5LEI - 118.7LEI)

Afiseaza harta
Hotel Laguna, Vama Veche

Hotel Laguna  

   Scor 7.6 din 1 comentarii

Vama Veche, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel The Old Border, Vama Veche

Hotel The Old Border

Scor 5.9 din 1 comentarii

Vama Veche, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.03.2024

Despre Vama VechePrezentare si poze Vama Veche

Vama Veche

Vama Veche este situat la o distanta de 7 km de 2 Mai si la 12 km de Mangalia. La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87.

Vama Veche este o statiune in continua transformare – un lucru rau dupa unii – aici s-a construit foarte mult in ultimii ani, iar „spiritul” s-a pierdut printre tonele de moloz si beton. Nu trebuie uitat totusi ca „spiritul” tine mai mult de oamenii care populeaza Vama Veche si mai putin de constructiile inconjuratoare.

Black Friday Vama Veche

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Vama Veche, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Vama VecheRomania.

Ofertele turistice Early Booking Vama Veche vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Vama Veche pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Vama Veche este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Vama Veche.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Vama Veche au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Vama Veche scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Vama Veche cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Vama Veche in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Vama Veche sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Vama Veche prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Vama Veche si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Vama Veche si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Vama Veche Romania vara 2024 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Vama Veche Litoralul Romanesc cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Vama Veche

Principalele atractii se gasesc in mijlocul plajei unde sunt diferite terase, discotecile sunt de foarte buna calitate, plaja este lata in unele zone atinge 200m latime, detine zone in care se practica topless si nudism de aceea nu recomandam sa mergeti cu copii mici.

Intrebari frecvente despre Vama Veche

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vama Veche?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Laguna, Hotel CASA ADIMAN cm, Hotel Maris, Spot Vama Veche sunt cele mai populare hoteluri din Vama Veche

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vama Veche?

Hotel Laguna, Spot Vama Veche, Hostel Casa Robinson, Hostel Bazart, Hotel Artelier sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vama Veche.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Maris, Hotel Waves Adults Only, Pensiunea Elia Adults Only , Hotel Bourbon sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vama Veche.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Vama Veche?

Hostel Sea Star sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Vama Veche.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Laguna, Hotel Club D Or, Hotel Jakuzzi, Vilele Marii Vama Veche sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vama Veche.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Laguna, Hotel Maris, Spot Vama Veche, HOTEL ESCAPE VAMA VECHE sunt hoteluri din Vama Veche ce au acces gratuit la internet