Oferte cazare Vistisoara, Transilvania Romania iarna 2023
(4 oferte, 110.6LEI - 110.6LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Ohana, Vistisoara

Pensiunea Ohana

Scor 4.3 din 1 comentarii

Vistisoara, Transilvania, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Valea Vistisoarei, Vistisoara

Valea Vistisoarei

Vistisoara, Transilvania, Romania

  • Fara transport

  Oferte Vistisoara

  Vistisoara, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Vistisoara sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vistisoara pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vistisoara sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Vistisoara oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Vistisoara garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vistisoara va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Vistisoara, Transilvania, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Vistisoara

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vistisoara?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vistisoara?

  Pensiunea Ohana sunt cele mai populare hoteluri din Vistisoara

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vistisoara?

  Pensiunea Ohana sunt cele mai apreciate hoteluri din Vistisoara ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vistisoara.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vistisoara?

  Pensiunea Ohana sunt hoteluri din Vistisoara ce au acces gratuit la internet