Oferte cazare Sacele, Transilvania Romania iarna 2020
(5 oferte, 74.2LEI - 1223.2LEI)
Hanul Muresenilor, Sacele

Hanul Muresenilor

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.12.2019

Pensiune Renata, Sacele

Pensiune Renata

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hanul Muresenilor, Sacele

Hanul Muresenilor

Sacele, Transilvania, Romania

  • Fara transport

  Despre SacelePrezentare si poze Sacele

  Sacele

  Municipiul Săcele este poarta de acces spre două masive muntoase : Ciucaş şi Piatra Mare.

  Turiştii pasionaţi de drumeţii montane şi iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici peisaje deosebit de atractive şi condiţii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapantă , pârtii de schi şi sărituri , telescaun)

  Munţii Piatra Mare sunt caracterizaţi printr-o mare diversitate a configuraţiei reliefului.
  Masivul Ciucaş este unul dintre cele mai frumoase şi atrăgătoare ţinuturi cu un aspect impunător.

  Se pot practica sărituri cu parapanta , pe trambulina artificială - singura din ţară ; de asemenea , există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului , Pârtia Bârsei , Plaiul Mocanilor).

  Oferte Sacele

  Sacele, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Sacele sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sacele pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sacele sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Sacele oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Sacele garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sacele va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Sacele, Transilvania, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Sacele

  Spre Munţii Piatra Mare se poate merge dinspre Săcele pe 7 trasee. Pitorescu traseelor este dat de existenţa a numeroase văi (Valea Gârcinului , Valea Baciului , Valea Cernatului , Valea Morii) şi alte obiective de interes peisagistic ( Peştera de Gheaţă , Piatra Scrisă , Prăpastia Ursului , canionul " 7 Scări ", cheile şi cascada în roci calcaroase Tamina , vârful Piatra Mare).

  Cabana Bunloc , situată pe traseul spre Munţii Piatra Mare , este în raza municipiului Săcele şi de aici se poate urca folosind telescaunul.