Oferte cazare Sacele, Transilvania Romania iarna 2023
(16 oferte, 99.4LEI - 301.5LEI)

Afiseaza harta
Hotel Q Resort And Spa, Sacele

Hotel Q Resort And Spa

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.09.2023

Hanul Muresenilor, Sacele

Hanul Muresenilor

   Scor 7.3 din 2 comentarii

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 01.09.2023

Hotel Q Chalet, Sacele

Hotel Q Chalet

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Villa Swiss, Sacele

Villa Swiss

Sacele, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Casa Cu Flori, Sacele

  Pensiunea Casa Cu Flori

  Sacele, Transilvania, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Hotel Darste, Sacele

  Hotel Darste

  Sacele, Transilvania, Romania

   • Fara transport

   Despre SacelePrezentare si poze Sacele

   Sacele

   Municipiul Săcele este poarta de acces spre două masive muntoase : Ciucaş şi Piatra Mare.

   Turiştii pasionaţi de drumeţii montane şi iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici peisaje deosebit de atractive şi condiţii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapantă , pârtii de schi şi sărituri , telescaun)

   Munţii Piatra Mare sunt caracterizaţi printr-o mare diversitate a configuraţiei reliefului.
   Masivul Ciucaş este unul dintre cele mai frumoase şi atrăgătoare ţinuturi cu un aspect impunător.

   Se pot practica sărituri cu parapanta , pe trambulina artificială - singura din ţară ; de asemenea , există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului , Pârtia Bârsei , Plaiul Mocanilor).

   Oferte Sacele

   Sacele, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Sacele sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sacele pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sacele sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Sacele oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Sacele garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sacele va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Sacele, Transilvania, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 15 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 15% si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Sacele

   Spre Munţii Piatra Mare se poate merge dinspre Săcele pe 7 trasee. Pitorescu traseelor este dat de existenţa a numeroase văi (Valea Gârcinului , Valea Baciului , Valea Cernatului , Valea Morii) şi alte obiective de interes peisagistic ( Peştera de Gheaţă , Piatra Scrisă , Prăpastia Ursului , canionul " 7 Scări ", cheile şi cascada în roci calcaroase Tamina , vârful Piatra Mare).

   Cabana Bunloc , situată pe traseul spre Munţii Piatra Mare , este în raza municipiului Săcele şi de aici se poate urca folosind telescaunul.

   Intrebari frecvente despre Sacele

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sacele?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sacele?

   Hotel Q Resort And Spa, Hanul Muresenilor, Hotel Q Chalet, VILLA SWISS, Pensiunea Casa Cu Flori sunt cele mai populare hoteluri din Sacele

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sacele?

   Hotel Q Resort And Spa, Hanul Muresenilor, Hotel Gentiana Guesthouse, Hp Tower One Brasov sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sacele.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sacele?

   Hanul Muresenilor, Hp Tower One Brasov sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sacele.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sacele?

   Hotel Q Resort And Spa, Hanul Muresenilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sacele.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sacele?

   Hanul Muresenilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sacele.