Oferte cazare Fagaras, Transilvania Romania iarna 2021
(5 oferte, 133LEI - 133LEI)
Elegant House, Fagaras

Elegant House

Fagaras, Transilvania, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Maya, Fagaras

Pensiunea Maya

Fagaras, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Bulevard, Fagaras

Bulevard

Fagaras, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Emma, Fagaras

  Emma

  Fagaras, Transilvania, Romania

   • Fara transport
   Circuit Povesti Din Tara Fagarasului Autocar Senior Voyage 2021, Fagaras

   Circuit Povesti Din Tara Fagarasului Autocar Senior Voyage 2021

   Fagaras, Transilvania, Romania

    • Autocar (23.05 - 30.09.2021)
     Date de plecare: 23.05, 13.06, 12.09, 26.09

    Despre FagarasPrezentare si poze Fagaras

    Fagaras

    Localitatea este asezata pe terasa, relativ joasa, de pe malul stang al Oltului, taiata de vechea albie a paraului Berivoi.

    Tara Fagarasului a constituit din cele mai vechi timpuri, alaturi de Tara Barsei, o zona de refugiu in fata dusmanului, datorita pozitiei sale geografice favorabile. Aflata pe rand in componenta Tarii Romanesti (regasim apanajele Fagarasului si Almasului in marele titlu voievodal al lui Mircea cel Batran) si sub stapanirea regilor Ungariei, stravechiul teritoriu romanesc revine la patria-mama o data cu Marea Unire de la 1 decembrie 1918.

    Oferte Fagaras

    Fagaras, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Fagaras sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Fagaras pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Fagaras sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Fagaras oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Fagaras garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fagaras va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Fagaras, Transilvania, Romania iarna 2021 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Recomandari turistice pentru Fagaras

    Atractii turistice:
    *Cetatea Făgăraşului
    *Biserica „Sfântul Nicolae”,
    *Biserica reformată
    *Biserica Evanghelică
    *Casa lui Inochentie Micu Klein
    *Muzeul Ţării Făgăraşului

    Intrebari frecvente despre Fagaras

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Fagaras?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fagaras?

    Elegant House, PENSIUNEA MAYA, Circuit Povesti Din Tara Fagarasului Autocar Senior Voyage 2021, Emma, BULEVARD sunt cele mai populare hoteluri din Fagaras

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fagaras?

    Elegant House sunt cele mai apreciate hoteluri din Fagaras ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fagaras.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Fagaras?

    Elegant House, PENSIUNEA MAYA sunt hoteluri din Fagaras ce au acces gratuit la internet