Oferte cazare Sacele, Transilvania Romania iarna 2022
(9 oferte, 350LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hanul Muresenilor, Sacele

Hanul Muresenilor

   Scor 10 din 1 comentarii

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Pensiunea Casa Cu Flori, Sacele

Pensiunea Casa Cu Flori

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Motel Dârste, Sacele

Motel Dârste

Sacele, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Hotel Casa Anca, Sacele

  Hotel Casa Anca

  Sacele, Transilvania, Romania

   • Fara transport
   Hotel Darste, Sacele

   Hotel Darste

   Sacele, Transilvania, Romania

    • Fara transport
    Pension Topaz, Sacele

    Pension Topaz

    Sacele, Transilvania, Romania

     • Fara transport
     Casa Aliz, Sacele

     Casa Aliz

     Sacele, Transilvania, Romania

      • Fara transport
      Hotel Bellavista, Sacele

      Hotel Bellavista

      Sacele, Transilvania, Romania

       • Fara transport

       Despre SacelePrezentare si poze Sacele

       Sacele

       Municipiul Săcele este poarta de acces spre două masive muntoase : Ciucaş şi Piatra Mare.

       Turiştii pasionaţi de drumeţii montane şi iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici peisaje deosebit de atractive şi condiţii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapantă , pârtii de schi şi sărituri , telescaun)

       Munţii Piatra Mare sunt caracterizaţi printr-o mare diversitate a configuraţiei reliefului.
       Masivul Ciucaş este unul dintre cele mai frumoase şi atrăgătoare ţinuturi cu un aspect impunător.

       Se pot practica sărituri cu parapanta , pe trambulina artificială - singura din ţară ; de asemenea , există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului , Pârtia Bârsei , Plaiul Mocanilor).

       Oferte Sacele

       Sacele, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Sacele sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sacele pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sacele sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Sacele oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Sacele garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sacele va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Sacele, Transilvania, Romania iarna 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Recomandari turistice pentru Sacele

       Spre Munţii Piatra Mare se poate merge dinspre Săcele pe 7 trasee. Pitorescu traseelor este dat de existenţa a numeroase văi (Valea Gârcinului , Valea Baciului , Valea Cernatului , Valea Morii) şi alte obiective de interes peisagistic ( Peştera de Gheaţă , Piatra Scrisă , Prăpastia Ursului , canionul " 7 Scări ", cheile şi cascada în roci calcaroase Tamina , vârful Piatra Mare).

       Cabana Bunloc , situată pe traseul spre Munţii Piatra Mare , este în raza municipiului Săcele şi de aici se poate urca folosind telescaunul.

       Intrebari frecvente despre Sacele

       Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sacele?

       Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sacele?

       Hanul Muresenilor, Hotel Gentiana Guesthouse, Pensiunea Casa Cu Flori, Hotel Darste, Casa Aliz sunt cele mai populare hoteluri din Sacele

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sacele?

       Hanul Muresenilor, Hotel Gentiana Guesthouse, MOTEL DâRSTE sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sacele.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sacele?

       Hanul Muresenilor, MOTEL DâRSTE sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sacele.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sacele?

       Hanul Muresenilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sacele.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sacele?

       Hanul Muresenilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sacele.