Oferte cazare Sacele, Transilvania Romania iarna 2022
(10 oferte, 185.5LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hanul Muresenilor, Sacele

Hanul Muresenilor

   Scor 7.3 din 2 comentarii

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.06.2022

Hotel Q Resort And Spa, Sacele

Hotel Q Resort And Spa

Sacele, Transilvania, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 24.06.2022

  Hotel Q Chalet, Sacele

  Hotel Q Chalet

  Sacele, Transilvania, Romania

   • Fara transport
   Hotel Casa Anca, Sacele

   Hotel Casa Anca  

   Sacele, Transilvania, Romania

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Fara transport
   Pensiunea Casa Cu Flori, Sacele

   Pensiunea Casa Cu Flori

   Sacele, Transilvania, Romania

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Fara transport
   Motel Dârste, Sacele

   Motel Dârste

   Sacele, Transilvania, Romania

    • Fara transport
    Hotel Darste, Sacele

    Hotel Darste

    Sacele, Transilvania, Romania

     • Fara transport

     Despre SacelePrezentare si poze Sacele

     Sacele

     Municipiul Săcele este poarta de acces spre două masive muntoase : Ciucaş şi Piatra Mare.

     Turiştii pasionaţi de drumeţii montane şi iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici peisaje deosebit de atractive şi condiţii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapantă , pârtii de schi şi sărituri , telescaun)

     Munţii Piatra Mare sunt caracterizaţi printr-o mare diversitate a configuraţiei reliefului.
     Masivul Ciucaş este unul dintre cele mai frumoase şi atrăgătoare ţinuturi cu un aspect impunător.

     Se pot practica sărituri cu parapanta , pe trambulina artificială - singura din ţară ; de asemenea , există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului , Pârtia Bârsei , Plaiul Mocanilor).

     Oferte Sacele

     Sacele, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Sacele sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sacele pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sacele sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Sacele oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Sacele garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sacele va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Sacele, Transilvania, Romania iarna 2022 - 2023 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Recomandari turistice pentru Sacele

     Spre Munţii Piatra Mare se poate merge dinspre Săcele pe 7 trasee. Pitorescu traseelor este dat de existenţa a numeroase văi (Valea Gârcinului , Valea Baciului , Valea Cernatului , Valea Morii) şi alte obiective de interes peisagistic ( Peştera de Gheaţă , Piatra Scrisă , Prăpastia Ursului , canionul " 7 Scări ", cheile şi cascada în roci calcaroase Tamina , vârful Piatra Mare).

     Cabana Bunloc , situată pe traseul spre Munţii Piatra Mare , este în raza municipiului Săcele şi de aici se poate urca folosind telescaunul.

     Intrebari frecvente despre Sacele

     Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sacele?

     Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sacele?

     Hanul Muresenilor, Hotel Q Resort And Spa, Hotel Q Chalet, Hotel Gentiana Guesthouse, Pensiunea Casa Cu Flori sunt cele mai populare hoteluri din Sacele

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sacele?

     Hanul Muresenilor, Hotel Gentiana Guesthouse, MOTEL DâRSTE sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sacele.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sacele?

     Hanul Muresenilor, Hotel Casa Anca, MOTEL DâRSTE sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sacele.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sacele?

     Hanul Muresenilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sacele.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sacele?

     Hanul Muresenilor, Hotel Casa Anca sunt cele mai apreciate hoteluri din Sacele cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sacele.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sacele?

     Hotel Casa Anca sunt hoteluri din Sacele ce au acces gratuit la internet