Individual Cristian, Transilvania Romania 2020
Filtre: Transport: individual× (5 oferte, 173.3LEI - 350LEI)
Hotel Resort Ambient, Cristian

Hotel Resort Ambient

Cristian, Transilvania, Romania

  • Fara transport
   Conacul Ambient, Cristian

  Conacul Ambient

  Cristian, Transilvania, Romania

   • Fara transport
   Hotel Villa Cristiani, Cristian

   Hotel Villa Cristiani

   Cristian, Transilvania, Romania

    • Fara transport
    Conac Ambient, Cristian

    Conac Ambient

    Cristian, Transilvania, Romania

     • Fara transport

     Despre CristianPrezentare si poze Cristian

     Cristian

     Comuna Cristian este situata in partea de sud est a judetului Brasov, amplasandu-se de o parte si de alta a DN 73, drum ce face legatura cu capitala Romaniei, Bucuresti, cu municipiul Pitesti, si in partea nordica cu municipiul Cluj si Targu Mures. In zona limitrofa perimetrului localitatii, aceasta se invecineaza in Nord cu Orasul Ghimbav, la Vest cu comuna Vulcan, la Sud cu orasul Rasnov, iar Est cu municipiul Brasov de care o despart aproximativ 8 km.

     Sejururi Individual Cristian

     Destinatia Cristian, Transilvania, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Cristian cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

     Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Cristian au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Cristian, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

     Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Cristian si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

     Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Cristian trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

     Sejururi cu transport individual cu masina proprie Cristian (Transilvania, Romania) 2020 la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

     Recomandari turistice pentru Cristian

     Datorită vechimii, multe case din Cristian au fost declarate monumente arhitectonice. În apropierea Cristianului, se află o pădure de stejari, cu unii copaci de peste 400 de ani. Aceasta este declarată monument al naturii, fiind protejată de lege. Reprezintă ultima rămăşiţă a unei vechi păduri ce se întindea în această zonă a Ţării Bârsei, de aici provenind şi simbolul care se află pe stema Cristianului.