Individual Sacele, Transilvania Romania iarna 2020
Filtre: Transport: individual× (8 oferte, 133LEI - 787.5LEI)
Hanul Muresenilor, Sacele

Hanul Muresenilor

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Pensiune Renata, Sacele

Pensiune Renata

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Casa Cu Flori, Sacele

Pensiunea Casa Cu Flori

Sacele, Transilvania, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Motel Dârste, Sacele

Motel Dârste

Sacele, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Hotel Darste, Sacele

  Hotel Darste

  Sacele, Transilvania, Romania

   • Fara transport
   Casa Aliz, Sacele

   Casa Aliz

   Sacele, Transilvania, Romania

    • Fara transport

    Despre SacelePrezentare si poze Sacele

    Sacele

    Municipiul Săcele este poarta de acces spre două masive muntoase : Ciucaş şi Piatra Mare.

    Turiştii pasionaţi de drumeţii montane şi iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici peisaje deosebit de atractive şi condiţii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapantă , pârtii de schi şi sărituri , telescaun)

    Munţii Piatra Mare sunt caracterizaţi printr-o mare diversitate a configuraţiei reliefului.
    Masivul Ciucaş este unul dintre cele mai frumoase şi atrăgătoare ţinuturi cu un aspect impunător.

    Se pot practica sărituri cu parapanta , pe trambulina artificială - singura din ţară ; de asemenea , există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului , Pârtia Bârsei , Plaiul Mocanilor).

    Sejururi Individual Sacele

    Destinatia Sacele, Transilvania, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Sacele cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

    Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Sacele au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Sacele, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

    Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Sacele si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

    Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Sacele trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

    Sejururi cu transport individual cu masina proprie Ski Sacele (Transilvania, Romania) iarna 2020 - 2021 la cele mai mici preturi. Peste 7 oferte. Rezerva acum online!

    Recomandari turistice pentru Sacele

    Spre Munţii Piatra Mare se poate merge dinspre Săcele pe 7 trasee. Pitorescu traseelor este dat de existenţa a numeroase văi (Valea Gârcinului , Valea Baciului , Valea Cernatului , Valea Morii) şi alte obiective de interes peisagistic ( Peştera de Gheaţă , Piatra Scrisă , Prăpastia Ursului , canionul " 7 Scări ", cheile şi cascada în roci calcaroase Tamina , vârful Piatra Mare).

    Cabana Bunloc , situată pe traseul spre Munţii Piatra Mare , este în raza municipiului Săcele şi de aici se poate urca folosind telescaunul.