Individual Geoagiu Bai, Transilvania Romania 2020
Filtre: Transport: individual× (4 oferte, 350LEI - 350LEI)

Afiseaza harta
Germisara Hotel Resort Spa, Geoagiu Bai

Germisara Hotel Resort Spa  

   Scor 8.6 din 52 comentarii

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 17.10.2019

Hotel Diana, Geoagiu Bai

Hotel Diana

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Aida, Geoagiu Bai

Aida

   Scor 10 din 1 comentarii

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Hotel Vacanta, Geoagiu Bai

Hotel Vacanta

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre Geoagiu BaiPrezentare si poze Geoagiu Bai

Geoagiu Bai

Localitatea Geoagiu este situata la confluenta cursului inferior al raului Geoagiu cu raul Mures, intr-o depresiune formata din ultimele ramificatie a Muntilor Metaliferi.

Localitatea este cunoscuta de pe timpul romanilor cand a purtat numele de Gemisara si ulterior Termele Dodonei. Dezgroparea statuilor reprezentandu-i pe Esculap si Egeea sta marturie vietii intense din acele timpuri.

Clima este moderata intramontan-depresionara, linistitoare, cu ierni blande (o temperatura medie in ianuarie de -2 grade Celsius) si cu veri placute (temperatura medie in iulie in jur de 20 grade).

Sejururi Individual Geoagiu Bai

Destinatia Geoagiu Bai, Transilvania, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Geoagiu Bai cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Geoagiu Bai au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Geoagiu Bai, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Geoagiu Bai si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Geoagiu Bai trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

Sejururi cu transport individual cu masina proprie Balneo Geoagiu Bai (Transilvania, Romania) 2020 la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Pensiune completa si Demipensiune,. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Geoagiu Bai

Obiective turistice:

*Trasee turistice montane
(Cheile Mazii, Cheile Ardeului, Cheile Bacaiei, Cheile Cibului, Pestera Cigmaului, Pestera Geoagiu Bai si Cascada)
*Baile Termale Romane (Germisara)
*Biserica de tip “Rotonda”
* Castrul Roman (localizat in satul Cimagiu)
In imprejurimi se mai poate vizita Castelul Corvinestilor – cetatea medievala a Hunedoarei.