Individual Sangeorz Bai, Transilvania Romania 2020
Filtre: Transport: individual× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Somesul, Sangeorz Bai

Hotel Somesul

Sangeorz Bai, Transilvania, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Hebe, Sangeorz Bai

Hotel Hebe  

   Scor 7.5 din 9 comentarii

Sangeorz Bai, Transilvania, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Sangeorz BaiPrezentare si poze Sangeorz Bai

Sangeorz Bai

Statiune cu regim permanent (cunoscuta ca statiune balneara incepand cu secolul al XVII-lea), se bucura de o clima montana moderata cu veri reci (temperatura medie in iulie este de - 5,5°C). Temperatura medie anuala este de 7,5°C, umiditatea depaseste 82%. Statiunea dispune de numeroase izvoare de ape minerale bicarbonatate, clorate, sodice, calcice, magneziene, care sunt carbonate, hipertonice si izotonice, namol mineral, mofete.

Sejururi Individual Sangeorz Bai

Destinatia Sangeorz Bai, Transilvania, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Sangeorz Bai cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Sangeorz Bai au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Sangeorz Bai, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Sangeorz Bai si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Sangeorz Bai trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

Sejururi cu transport individual cu masina proprie Balneo Sangeorz Bai (Transilvania, Romania) 2020 - 2021 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Sangeorz Bai

- Izvoarele Minerale - Sangeorz Bai
- Muzeul de Arta Comparata - Sangeorz Bai
- Dealul Glimeea
- Biserica de lemn " Buna Vestire " - Sangeorz Bai