Ski Muntii Retezat Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (7 oferte, 185.5LEI - 1000LEI)
Vila Alpin, Straja

Vila Alpin

Straja, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Rusu, Parang

Hotel Rusu

Parang, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Cabana Edelweiss, Straja

Cabana Edelweiss

Straja, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Vila Straja, Lupeni

Vila Straja

Lupeni, Muntii Retezat, Romania

  • Fara transport
  Hotel Poiana Soarelui, Campu Lui Neag

  Hotel Poiana Soarelui

  Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

   • Fara transport
   Hotel Cuibul Cu Dor, Campu Lui Neag

   Hotel Cuibul Cu Dor

   Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

    • Fara transport
    Pensiunea Retezat, Campu Lui Neag

    Pensiunea Retezat

    Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

     • Fara transport

     Despre Muntii Retezat

     Muntii Retezat

     Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului. Straja a fost declarata statiune turistica locala in anul 2002.

     Vacante ski Muntii Retezat

     Muntii Retezat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din regiunea Muntii Retezat sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Muntii Retezat pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Muntii Retezat sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Muntii Retezat oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Muntii Retezat garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Muntii Retezat va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Muntii Retezat Romania iarna 2019 - 2020 - Alege din 7 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!