Ski Valea Oltului Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (12 oferte, 175LEI - 367.5LEI)

Afiseaza harta
Hotel Horezu, Horezu

Hotel Horezu

Horezu, Valea Oltului, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Dana, Horezu

Pensiunea Dana

Horezu, Valea Oltului, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Vila Panoramic, Horezu

Vila Panoramic

Horezu, Valea Oltului, Romania

  • Fara transport
  Hotel Alex, Horezu

  Hotel Alex

  Horezu, Valea Oltului, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Casa Natura Healing Sound, Horezu

  Casa Natura Healing Sound

  Horezu, Valea Oltului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Hanul Vatra, Horezu

  Hanul Vatra

  Horezu, Valea Oltului, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Hotel Class, Brezoi

  Hotel Class

  Brezoi, Valea Oltului, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Despre Valea Oltului

  Valea Oltului

  Statiunea Băile Olăneşti se află la 18 km NV de Rm.Vâlcea, reşedinţa judeţului. Este străbătută de valea râului Olăneşti deschisă înspre sud şi închisă înspre nord, ceea ce determină pătrunderea razelor solare toată ziua. Este aşezat la o altitudine de 450 m.

  Vacante ski Valea Oltului

  Valea Oltului, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Valea Oltului sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Valea Oltului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Valea Oltului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Valea Oltului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Valea Oltului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Valea Oltului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Valea Oltului Romania iarna 2021 - 2022 - Alege din 96 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Valea Oltului

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Valea Oltului?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Valea Oltului?

  Pensiunea Alex Si Tedi, Hotel Horezu, Hotel Alex, Pensiunea Dana, Vila Panoramic sunt cele mai populare hoteluri din Valea Oltului

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Valea Oltului?

  Hotel Horezu, Pensiunea Alex Si Tedi, Pension Andra s House, Complex Turistic Valahia, Sat de Vacanta Fratii Jderi sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Oltului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Valea Oltului.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Valea Oltului?

  Hotel Alex, Pensiunea Alex Si Tedi, Pension Andra s House sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Oltului ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Valea Oltului.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Valea Oltului?

  Pensiunea Dana sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Oltului cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Valea Oltului.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Valea Oltului?

  Hotel Horezu, Pensiunea Alex Si Tedi, Pension Andra s House sunt hoteluri din Valea Oltului ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Valea Oltului.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Valea Oltului?

  Complex Turistic Valahia, Hotel Class sunt hoteluri din Valea Oltului ce au acces gratuit la internet