Ski Muntenia Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (9 oferte, 175LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Vigo Hotel, Ploiesti

Vigo Hotel

Ploiesti, Muntenia, Romania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Complex Traisteni, Valea Doftanei

Hotel Complex Traisteni

Valea Doftanei, Muntenia, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Complexul Traisteni, Valea Doftanei

Hotel Complexul Traisteni

Valea Doftanei, Muntenia, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Atra Doftana, Valea Doftanei

Pensiunea Atra Doftana

Scor 5.6 din 1 comentarii

Valea Doftanei, Muntenia, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway, Dambovita

Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway

Dambovita, Muntenia, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
 Pensiunea Casa Din Padure, Runcu

Pensiunea Casa Din Padure  

Runcu, Muntenia, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Vila Mira By Atra, Valea Doftanei

Vila Mira By Atra  

Valea Doftanei, Muntenia, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Subbai, Valea Doftanei

Hotel Subbai

Valea Doftanei, Muntenia, Romania

  • Fara transport

  Despre Muntenia

  Muntenia

  București este capitala României și, în același timp, cel mai mare oraș, centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.944.367 de locuitori face ca Bucureștiul să fie al șaselea oraș ca populație din Uniunea Europeană. În fapt, însă, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni, iar specialiștii prognozează că, în următorii cinci ani, totalul va depăși patru milioane. În prezent, capitala are același nivel administrativ ca și un județ și este împărțită în șase sectoare.

  Vacante ski Muntenia

  Muntenia, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Muntenia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Muntenia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Muntenia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Muntenia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Muntenia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Muntenia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Muntenia Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 19 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Muntenia

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Muntenia?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Muntenia?

  Vigo Hotel, Hotel Complex Traisteni, Hotel Complexul Traisteni, Hotel SubBai, Cabana Haiducului Doftana sunt cele mai populare hoteluri din Muntenia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Muntenia?

  Vigo Hotel, Vila Mira by Atra, Pensiunea Atra Doftana, Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway, Pensiunea Casa din Padure sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntenia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Muntenia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Muntenia?

  Vila Mira by Atra, Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntenia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Muntenia.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Muntenia?

  Vigo Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntenia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Muntenia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Muntenia?

  Hotel Complex Traisteni, Vila Mira by Atra, Pensiunea Atra Doftana, Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway, Pensiunea Casa din Padure sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntenia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Muntenia.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Muntenia?

  Pensiunea Casa din Padure sunt hoteluri din Muntenia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Muntenia.