Ski Banat Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 175LEI - 175LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Poiana Marului, Poiana Marului

Pensiunea Poiana Marului

Poiana Marului, Banat, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Pensiunea Poiana Viselor, Poiana Marului

Pensiunea Poiana Viselor  

Poiana Marului, Banat, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Banat

Banat

Timișoara este situată în sud-estul Câmpiei Panonice (respectiv în sudul Câmpiei de Vest), în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega.
Timișoara, in traducere: „cetatea de pe Timiș” este reședința și cel mai mare oraș al județului Timiș din regiunea istorică Banat, vestul României.
Numele localității vine de la râul Timiș (trecând la sud de municipiu), numit de romani în antichitate Tibisis sau Tibiscus.

Vacante ski Banat

Banat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Banat sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Banat pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Banat sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Banat oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Banat garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Banat va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Banat Romania iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Banat

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Banat?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Banat?

Pensiunea Poiana Marului, Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai populare hoteluri din Banat

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Banat?

Pensiunea Poiana Marului, Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Banat.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Banat.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Banat.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Banat?

Pensiunea Poiana Marului, Pensiunea Poiana Viselor sunt hoteluri din Banat ce au acces gratuit la internet