Ski Oltenia Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 210LEI - 210LEI)

Afiseaza harta
Vila Ursu, Tismana

Vila Ursu

Tismana, Oltenia, Romania

  • Fara transport
  Casa Din Padure, Targu Jiu

  Casa Din Padure

  Targu Jiu, Oltenia, Romania

   • Fara transport

   Despre Oltenia

   Oltenia

   Craiova este reședința județului Dolj, denumită și "capitala Olteniei". Craiova face parte din Câmpia Română, mai precis din Câmpia Olteniei care se întinde între Dunăre, Olt și podișul Getic, fiind străbătută prin mijloc de Valea Jiului.

   Vacante ski Oltenia

   Oltenia, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din regiunea Oltenia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Oltenia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Oltenia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Oltenia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Oltenia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Oltenia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Oltenia Romania iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Oltenia

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Oltenia?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oltenia?

   Vila Ursu, Pensiune Gernik 100, Casa Din Padure sunt cele mai populare hoteluri din Oltenia

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oltenia?

   Pensiune Gernik 100 sunt cele mai apreciate hoteluri din Oltenia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oltenia.