Ski Valea Buzaului Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 300LEI - 506LEI)

Afiseaza harta
Casa Bradet, Intorsura Buzaului

Casa Bradet

Intorsura Buzaului, Valea Buzaului, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Vama54 Boutique, Vama Buzaului

Vama54 Boutique

Vama Buzaului, Valea Buzaului, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Cabana Turistica Cabana Vamii, Vama Buzaului

Cabana Turistica Cabana Vamii

Vama Buzaului, Valea Buzaului, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hadar Cahlet, Gura Siriului

Hadar Cahlet

Gura Siriului, Valea Buzaului, Romania

  • Fara transport
  Cabana Hartagu Hartagel, Gura Siriului

  Cabana Hartagu Hartagel

  Gura Siriului, Valea Buzaului, Romania

   • Fara transport
   Hadar Chalet, Gura Siriului

   Hadar Chalet

   Gura Siriului, Valea Buzaului, Romania

    • Fara transport

    Despre Valea Buzaului

    Valea Buzaului

    Vama Buzaului este aşezată acolo unde munţii sunt mai fragmentaţi, mai înguşti, cu altitudini joase, unde trecătorile se succed, unele după altele deschizând spre inima Transilvaniei mai multe drumuri. Aflată la 50 kilometri de Braşov, într-o depresiune intramontană, aproape de Munţii Ciucaşului, comuna îţi oferă ceea ce ai nevoie mai mult: linişte şi lipsa traficului rutier.

    Vacante ski Valea Buzaului

    Valea Buzaului, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din regiunea Valea Buzaului sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Valea Buzaului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Valea Buzaului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Valea Buzaului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Valea Buzaului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Valea Buzaului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Valea Buzaului Romania iarna 2022 - 2023 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Pensiune completa si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Valea Buzaului

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Valea Buzaului?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Valea Buzaului?

    Cabana turistica Cabana Vamii, Casa Bradet, HADAR CAHLET, Vama54 Boutique, HADAR CHALET sunt cele mai populare hoteluri din Valea Buzaului

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Valea Buzaului?

    Cabana turistica Cabana Vamii, Vama54 Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Buzaului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Valea Buzaului.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Valea Buzaului?

    Cabana turistica Cabana Vamii, Vama54 Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Buzaului ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Valea Buzaului.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Valea Buzaului?

    Cabana turistica Cabana Vamii, Casa Bradet sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Buzaului cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Valea Buzaului.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Valea Buzaului?

    Cabana turistica Cabana Vamii, Vama54 Boutique sunt hoteluri din Valea Buzaului ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Valea Buzaului?

    Cabana turistica Cabana Vamii sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Valea Buzaului. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Valea Buzaului.