Oferte cazare Valea Draganului, Muntii Apuseni Romania iarna 2023
(12 oferte, 176.4LEI - 201.6LEI)

Afiseaza harta
Viewtopia The Secret Land, Valea Draganului

Viewtopia The Secret Land

Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Poezii Alese, Valea Draganului

  Pensiunea Poezii Alese

  Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
  Vila Roca, Valea Draganului

  Vila Roca

  Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Pensiunea Art 1000, Valea Draganului

  Pensiunea Art 1000

     Scor 9.3 din 7 comentarii

  Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
  Pension Mirabilandia, Valea Draganului

  Pension Mirabilandia

  Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania

   • Fara transport
   Cabana Craiasa Draganului, Valea Draganului

   Cabana Craiasa Draganului

   Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania

    • Fara transport

    Despre Valea DraganuluiPrezentare si poze Valea Draganului

    Valea Draganului

    Valea Drăganului este un sat în comuna Poieni din județul Cluj, Transilvania, România.

    Oferte Valea Draganului

    Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Valea Draganului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Valea Draganului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Valea Draganului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Valea Draganului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Valea Draganului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Valea Draganului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Valea Draganului, Muntii Apuseni, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Recomandari turistice pentru Valea Draganului

    Pentru iubitorii de munte si amatorii de fotografii, cetati si baraje magnifice, Bologa si Valea Draganului reprezinta una din solutiile cele mai bune pentru petrecerea unei zile sau a unui weekend in muntii Apuseni.

    Cei mici se pot juca cu poneii sau pot admira pauni si fazani. In capatul Vaii Draganului, la 20 km de E60, se afla Lacul Floroiu, format prin ridicarea unui baraj de 120 m inaltime si 424 m lungime, iar de aici, cu o masina de teren se poate ajunge la Stana de Vale.

    Drumul până la Barajul de pe Valea Drăganului este practicabil pe toată durata anului. E bine să știți că este interzisă oprirea maşinilor pe baraj, precum şi fotografierea sau filmatul de pe baraj.

    Intrebari frecvente despre Valea Draganului

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Valea Draganului?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Valea Draganului?

    Viewtopia The Secret Land, Pensiunea Poezii Alese, VILA ROCA, Cabana Craiasa Draganului, PENSION MIRABILANDIA sunt cele mai populare hoteluri din Valea Draganului

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Valea Draganului?

    Pensiunea Poezii Alese, VILA ROCA, PENSIUNEA ART 1000 sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Draganului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Valea Draganului.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Valea Draganului?

    Pensiunea Poezii Alese sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Draganului ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Valea Draganului.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Valea Draganului?

    VILA ROCA sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Draganului ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Valea Draganului.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Valea Draganului?

    Pensiunea Poezii Alese, PENSIUNEA ART 1000 sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Draganului cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Valea Draganului.

    Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Valea Draganului?

    VILA ROCA sunt cele mai apreciate hoteluri din Valea Draganului ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Valea Draganului.