Ski Banesti, Valea Prahovei Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Casa Augsburg Wellness, Banesti

Casa Augsburg Wellness

Banesti, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport

  Despre BanestiPrezentare si poze Banesti

  Banesti

  Localitatea este asezata pe Valea Prahovei, la aproximativ 30 km. N-V de Ploiesti si 3 km. S-E de Campina, in decursul timpului profitand din plin de avantajele oferite de drumul comercial al Vaii Prahovei(1431-1433), care facea legatura intre Brasov si Tara Romaneasca, perioada cand este amintita localitatea Comarnic.

  Aurel Vlaicu, in incercarea sa de a trece Carpatii si-a gasit sfarsitul in comuna Banesti. Aici, in locul trecerii sale in nefiinta, de-a lungul soselei DN1 se ridica un frumos monument, omagiu adus curajului, o acvila cu aripile deschise, indreptate spre cucerirea Carpatilor ca sa sfarme granitele fiilor de acelasi neam; 13 septembrie este o data care a ramas vie in memoria copiilor Banestiului de atunci, cand pasarea de metal pilotata de Aurel Vlaicu s-a prabusit in aval de comuna Banesti.

  Vacante ski Banesti

  Banesti reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Banesti oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Banesti va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Banesti (Valea Prahovei, Romania) iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Banesti

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Banesti?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Banesti?

  Casa Augsburg Wellness sunt cele mai populare hoteluri din Banesti

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Banesti?

  Casa Augsburg Wellness sunt cele mai apreciate hoteluri din Banesti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Banesti.