Ski Poiana Tapului, Valea Prahovei Romania iarna 2024
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 93LEI - 93LEI)
Pensiunea Izvorul Cu Pastravi, Poiana Tapului

Pensiunea Izvorul Cu Pastravi

Poiana Tapului, Valea Prahovei, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Suru, Poiana Tapului

Hotel Suru

Poiana Tapului, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport

  Despre Poiana TapuluiPrezentare si poze Poiana Tapului

  Poiana Tapului

  Poiana Țapului este o localitate în județul Prahova, Muntenia, România, aflată pe valea Prahovei, fiind componentă a orașului Bușteni.

  Vacante ski Poiana Tapului

  Poiana Tapului reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Poiana Tapului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Poiana Tapului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Poiana Tapului (Valea Prahovei, Romania) iarna 2024 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Poiana Tapului

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Poiana Tapului?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Poiana Tapului?

  Hotel Suru, Pensiunea Izvorul Cu Pastravi sunt cele mai populare hoteluri din Poiana Tapului

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Poiana Tapului?

  Hotel Suru, Pensiunea Izvorul Cu Pastravi sunt cele mai apreciate hoteluri din Poiana Tapului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Poiana Tapului.