Ski Rucar, Bran Moeciu Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (8 oferte, 232LEI - 232LEI)
Hotel Aqvila Club, Rucar

Hotel Aqvila Club

Rucar, Bran Moeciu, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Pensiunea Valea Cascadelor, Rucar

Pensiunea Valea Cascadelor

Rucar, Bran Moeciu, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Cabana Ancutei, Rucar

Cabana Ancutei

Rucar, Bran Moeciu, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea David Resort, Rucar

  Pensiunea David Resort

  Rucar, Bran Moeciu, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Despre RucarPrezentare si poze Rucar

  Rucar

  Comuna Rucar din judetul Arges este situata pe extremitatea sudica a incantatoarei depresiuni intramontane cu valente istorice si turistice Bran - Rucar, pe vechiul drum comercial si diplomatic al tarii, drum care facea legatura dintre Brasov si vechile cetati de scaun ale Tarii Romanesti, Campulung, Targoviste si mai tarziu, Bucuresti, in apropierea paralelei 45 grade latitudine Nordica, pe DN 73 dintre Pitesti - Campulung - Brasov.

  Vacante ski Rucar

  Rucar reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Rucar oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Rucar va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Rucar (Bran Moeciu, Romania) iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Rucar

  - Parcul National Piatra Craiului
  - Fantanile Domnilor (izvoare resurgente),
  - Fantana lui Botorog (izbuc captat), Arcadele de la Zaplaz, Moara Dracului, Avenul din Grindu (Funduri),
  - Avenul din Vladusca, cheile Gradistei, rezervatii naturale (La Chisatoare etc)
  - Complexele de la Sirnea,Pestera, Magura si Fundata etc; masivul Iezer-Papusa (Rucar); Barajul Pecineagu;
  - Schitul Dragoslavele (circa 5 km de Rucar);
  - Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioarei
  - Biserica din Rucar

  Intrebari frecvente despre Rucar

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Rucar?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rucar?

  Cabana Ancutei, Pensiunea Valea Cascadelor, Hotel Aqvila Club, Pensiunea David Resort sunt cele mai populare hoteluri din Rucar

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rucar?

  Hotel Aqvila Club, Pensiunea David Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Rucar ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rucar.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rucar?

  Hotel Aqvila Club, Pensiunea David Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Rucar ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rucar.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Rucar?

  Hotel Aqvila Club, Pensiunea David Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Rucar cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Rucar.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Rucar?

  Hotel Aqvila Club, Cabana Ancutei, Pensiunea Valea Cascadelor sunt hoteluri din Rucar ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Rucar.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Rucar?

  Hotel Aqvila Club, Pensiunea David Resort sunt hoteluri din Rucar ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Rucar?

  Hotel Aqvila Club sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Rucar. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Rucar.