Ski Timisu De Jos, Valea Prahovei Romania iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 172.7LEI - 655.2LEI)

Afiseaza harta
Domeniul Dambu Morii, Timisu De Jos

Domeniul Dambu Morii  

   Scor 8.8 din 10 comentarii

Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 09.09.2020

Casa Anca, Timisu De Jos

Casa Anca

Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport
  Complex Turistic 3 Stejari, Timisu De Jos

  Complex Turistic 3 Stejari

  Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania

   • Fara transport

   Despre Timisu De JosPrezentare si poze Timisu De Jos

   Timisu De Jos

   Timișu de Jos (în maghiară Alsótömös, în germană Untertömösch) este o localitate componentă a orașului Predeal din județul Brașov, Transilvania, România.

   Vacante ski Timisu De Jos

   Timisu De Jos reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Timisu De Jos oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Timisu De Jos va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Timisu De Jos (Valea Prahovei, Romania) iarna 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, cu discount pana la 5% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Recomandari turistice pentru Timisu De Jos

   - Canionul Șapte Scări se află în Masivul Piatra Mare din Munții Baiului și este unul din cele mai cunoscute canioane din țară. Datorită amenajărilor făcute, scări și podețe, traseul este foarte accesibil nefiind nevoie de echipament special.

   - Partia de ski Bunloc are un grad de dificultate mediu si lungimea de 2900 m. Altitudinea la plecare este de 1170 m, iar la sosire de 600 m. În ultimii ani zona a devenit foarte poplarã pentru amatorii de parapantã si paragliding. Recomandare: avansati - Instalație de transport pe cablu: telescaun

   - Pestera de gheata este localizata in zona muntelui Gatul Chibei si este cea mai importanta cavitate din Piatra Mare.
   Pestera de gheata se afla intr-un mare bloc de calcar, intrarea fiind o crapatura intre doua stanci printre care abia se poate strecura un om. Accesul este greoi, nefiind scari pentru urcare, inaintarea se face prin sprijinirea de pereti, lucru dificil si pentru cei cu conditie fizica foarte buna.

   - Traseu montan Cabana Piatra Mare - Prapastia Ursului; Durata: 1h- 1.3h
   - Traseu montan Prapastia Ursului - Valea Sipoaia; Durata: 30 min

   - Masivul Piatra Mare face parte din muntii Barsei, localizati in sudul depresiunii Brasovului, in cadrul Carpaților de Curbura. Varful atinge inaltimea maxima de 1.844 m.