Ski Frasin, Bucovina Romania iarna 2024
Filtre: Categorie: Ski× (10 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Sweet Home Bucovina, Frasin

Pensiunea Sweet Home Bucovina

Frasin, Bucovina, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Pensiunea Daiana, Frasin

Pensiunea Daiana

Frasin, Bucovina, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Vacante ski Frasin

Frasin reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Frasin oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Frasin va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Frasin (Bucovina, Romania) iarna 2024 - 2025 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Frasin

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Frasin?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Frasin?

Pensiunea Sweet Home Bucovina, Pensiunea Voichita, Pensiunea Daiana, Pension Sticletii Bucovinei, Pension Casa Alba sunt cele mai populare hoteluri din Frasin

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Frasin?

Pensiunea Voichita sunt cele mai apreciate hoteluri din Frasin ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Frasin.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Frasin?

Pensiunea Daiana sunt cele mai apreciate hoteluri din Frasin ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Frasin.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Frasin?

Pensiunea Daiana sunt hoteluri din Frasin ce au acces gratuit la internet