Ski Dorna Arini, Bucovina Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Domeniul Dornei, Dorna Arini

Pensiunea Domeniul Dornei

   Scor 9.1 din 2 comentarii

Dorna Arini, Bucovina, Romania

  • Fara transport

  Despre Dorna AriniPrezentare si poze Dorna Arini

  Dorna Arini

  Dorna Arini este o localitate situata la contactul dintre Masivul Pietrosu si a Masivului Giumalau, traversata de raul Bistrita prin numeroase terase etajate.
  Frumusetea acestei zone este oferita de cadrul natural care formeaza un mediu placut datorita peisajul cu munti de diferite inaltimi, a culmilor rotunjite alaturi de factorii terapeutici, dar si a aerului pur si bogat in aerosoli. Abundenta izvoarelelor minerale si climatul submontan stimulator contribuie la recunoasterea acestei zone ca fiind o frumoasa asezare balneocilmaterica a nordului carpatic.

  Vacante ski Dorna Arini

  Dorna Arini reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Dorna Arini oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Dorna Arini va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Dorna Arini (Bucovina, Romania) iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Dorna Arini

  Manastirea Acoperãmântul Maicii Domnului- ridicata in totalitate din lemn, are o inaltime de 60m si 24 de clopote.

  Rezervatia Cheile Zugreni- impresioneaza prin versantii abrupti cu inaltimi de 300m.

  Varful Pietrele Doamnei-obiectiv turistic natural situat in Masivul Rarau ce atrage numerosi turisti datorita legendelor si a frumusetii acestora.

  Parcul National Calimani- se pot face numeroase trasee turistice cu diferite grade de dificultate.

  Manastirea Piatra Taieturii- situata la 1700m.

  Intrebari frecvente despre Dorna Arini

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Dorna Arini?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dorna Arini?

  PENSIUNEA DOMENIUL DORNEI, Baza de Odihna si Tratament Pricopie si Elisabeta sunt cele mai populare hoteluri din Dorna Arini

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dorna Arini?

  PENSIUNEA DOMENIUL DORNEI, Baza de Odihna si Tratament Pricopie si Elisabeta sunt cele mai apreciate hoteluri din Dorna Arini ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dorna Arini.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Dorna Arini?

  PENSIUNEA DOMENIUL DORNEI sunt cele mai apreciate hoteluri din Dorna Arini ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Dorna Arini.