Ski Litoralul Romanesc Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Blumenhotel, Venus

Blumenhotel

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport

  Despre Litoralul Romanesc

  Litoralul Romanesc

  Mamaia - cea mai mare si renumita statiune din Romania, situata in partea de nord a Municipiului Constanta, denumita si Perla Litoralului Romanesc, este o fasie de plaja cu nisip fin, ce se intinde pe o lungime de circa 8 km. in partea de vest a acesteia aflandu-se lacul Siutghiol. Plaja este presarata cu numeroase hoteluri, piscine in aer liber, discoteci, parcuri de agrement, terenuri de sport, precum si un teatru de vara. Statiunea Mamaia ofera turistilor posibilitatea practicarii sporturilor de apa, precum si pescuitul in lacul Mamaia.

  Vacante ski Litoralul Romanesc

  Litoralul Romanesc, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Litoralul Romanesc sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Litoralul Romanesc pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Litoralul Romanesc sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Litoralul Romanesc oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Litoralul Romanesc garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Litoralul Romanesc va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Litoralul Romanesc Romania iarna 2019 - 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Cititi articolele despre Litoralul Romanesc, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

  Top statiuni de pe litoralul romanesc

  07.05.2018 Romania

  Plajele, care se întind de la Mangalia până la Mamaia, sunt mărginite de stațiuni de pe litoralul românesc, cu hoteluri și numeroase facilități sportive și de divertisment. Găsești plaje generoase cu nisip fin în Mamaia, Eforie, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn si Mangalia.